Omáčky
Omáčky jsou kulinářské přípravky, které byly používány od starověku ke zvýšení chuti masa, ryb a
zeleniny. Skutečnou vášeň pro tuto chuť zesilující, která dělá kulinářské hrdost některých regionů
Značky
Aioli omačka 90g Sauce Aioli Aioli pochází z provensálštiny ai, „česnek“ a òli, „olej “, a je původně omáčka z česnekové emulze a „olivového oleje. Zdobená aioli je většinou...
Bearnaise omáčka 90g Sauce béarnaise Béarnaise omáčka je horká emulgovaná omáčka vyrobená z čiřeného másla, vaječného žloutku, šalotky, estragonu a kerblíku, která se podává k...
Burgundská omáčka 90g - Sauce Bourguignone Burgundská omáčka je vínová omáčka pocházející z Burgundska, která doprovází červené, bílé pečené maso nebo říční ryby. Vyrábí se...
Tatarská omáčka 90g - Sauce tartare Tatarská omáčka: každý z nás zná tatarskou omáčku ale francouzská verze je koncentrovanější a více okořeněná.