Omáčky
Omáčky jsou kulinářské přípravky, které byly používány od starověku ke zvýšení chuti masa, ryb a
zeleniny. Skutečnou vášeň pro tuto chuť zesilující, která dělá kulinářské hrdost některých regionů
Značky
![aioli omačka](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.francouzske-speciality.cz/user/shop/detail/4096_aioli-omacka.jpg?63b68ffc
)
Aioli omačka 90g Sauce Aioli Aioli pochází z provensálštiny ai, „česnek“ a òli, „olej “, a je původně omáčka z česnekové emulze a „olivového oleje. Zdobená aioli je většinou...
![Burgundska omačka](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.francouzske-speciality.cz/user/shop/detail/4093_burgundska-omacka.jpg?63b68ffc
)
Burgundská omáčka 90g - Sauce Bourguignone Burgundská omáčka je vínová omáčka pocházející z Burgundska, která doprovází červené, bílé pečené maso nebo říční ryby. Vyrábí se...
![tatarska](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.francouzske-speciality.cz/user/shop/detail/4090-1_tatarska.jpg?63b68ffc
)
Tatarská omáčka 90g - Sauce tartare Tatarská omáčka: každý z nás zná tatarskou omáčku ale francouzská verze je koncentrovanější a více okořeněná.