Sušenky

Nejprodávanější

14 položek celkem
tartelettes citron 125 g
69 Kč

Citronové tartletky Bonne Maman 135g

LPI-BBM07
tartletky karamel
69 Kč

karamelové tartletky s mléčnou čokoládou a slaném máslem 135g  

BBM04-LPI
palets trinit
vyprodej
70 Kč –7 %
65 Kč

Trvanlivost do 7/2020 Křupavé máslové sušenky La Trinitaine  280 g

74907-AGI2
Madeleines longues La Trinitaine
53 Kč

Madlenky dlouhé La Trinitaine 250 g

74907-AGI
makronky jahod pistač...
139 Kč

Makronky jahodové, pistačiové a citronové 72g – Macarons fraise, pistache, citron, moka

8035-SDP
008036 makrony vanilka čoko moka SDP
139 Kč

Makronky vanilkové, čokoládové a kávové 72g – Macarons vanille, chocolat, moka

8036-SDP
tartletky malinové
69 Kč

Malinové tartletky Bonne Maman 135g Akční cena : konec záruční doby k 19.11.2019

BBM06-LPI
Galettes pur beurre La Trinitaine
127 Kč

Máslové bretonské galetky La Trinitaine 400 g

74905-AGI
mini madeleines 250g
vyprodej
65 Kč

Trvanlivost do 18.7.2020 Mini Madlenky Saint Michel 250g

BBM21-LPI
Nonnettes miel & orange
83 Kč

Nonnettes : Perník plněný pomerančovým džemem 150 g

745001-AGI
Biscuits Roses Reims Dans Leur Boite Maison Fossier
Akce
105 Kč –14 %
90 Kč

Růžové suchary z Remeše - Biscuits roses de Reims -100g

3158
st michel 9grandes galettes
69 Kč

Saint Michel galetky se slaném máslem 150g - Galettes au beurre et sel de Guérande Butter cookies with sea salt

BBM22-LPI
palmier caramel butter saint michel 100g
69 Kč

Saint Michel karamelizované sušenky ve tvaru palmy 100g - Palmiers au caramel Caramel butter cookies

BBM15-LPI
Saint Michel chocolat
79 Kč

St. Michel Le Gateau au chocolat 240 g Čokoládový koláček

BBM14-LPI

Oslaďte si život jako Francouzi a ochutnejte francouzské sušenky z naší nabídky. Pečlivě vybrané sladkosti z různých koutů Francie dovezené až na váš stůl.

U nás nakoupíte i legendární růžové sušenky z Remeše.

Tato proslulá cukrovinka pochází z oblasti Champagne a má tradici delší než 300 let. Jako většina skvělých vynálezů lidstva vznikla vlastně mimochodem. Remešští pekaři je tehdy dávali péct do trouby mezi jednotlivými várkami chleba, kdy trouba ještě nevychladla. Odtud pochází i slovo “bis-cuit”, tedy v překladu dvakrát pečené. Francouzi si tyto jemné vanilkové sušenky často namáčejí ve víně nebo v šampaňském.