Sušenky

16 položek celkem
Biscuits batonnet chocolat lait BIO
68 Kč

Sušenky z bio mléčné čokolády balení 125g - Biscuits batonnet chocolat lait BIO

74111-AGI
speculoos
Novinka
68 Kč

Speculoos - tradiční belgické sušenky balení 225g

74981-AGI
tartelettes citron 125 g
69 Kč

Citronové tartletky Bonne Maman 135g

LPI-BBM07
tartletky karamel
69 Kč

karamelové tartletky s mléčnou čokoládou a slaném máslem 135g  

BBM04-LPI
Madeleines longues La Trinitaine
53 Kč

Madlenky dlouhé La Trinitaine 250 g

74907-AGI
makronky jahod pistač...
165 Kč

Makronky jahodové, pistačiové a citronové 72g – Macarons fraise, pistache, citron, moka

8035-SDP
008036 makrony vanilka čoko moka SDP
169 Kč

Makronky vanilkové, čokoládové a kávové 72g – Macarons vanille, chocolat, moka

8036-SDP
tartletky malinové
69 Kč

Malinové tartletky Bonne Maman 135g Akční cena : konec záruční doby k 19.11.2019

BBM06-LPI
mini madeleines 250g
Novinka
49 Kč

 Mini Madlenky Saint Michel 175g

AD0640320
Galettes natures 130g
59 Kč

Proslulé galetky Saint Michel - 130g

1917
Biscuits Roses Reims Dans Leur Boite Maison Fossier
105 Kč

Růžové suchary z Remeše - Biscuits roses de Reims -100g

3158
GRANDE GALETTE
69 Kč

Saint Michel galetky se slaném máslem 150g - Galettes au beurre et sel de Guérande Butter cookies with sea salt

BBM22-LPI
stažený soubor
69 Kč

Saint Michel karamelizované sušenky ve tvaru palmy 100g - Palmiers au caramel Caramel butter cookies

BBM15-LPI
stažený soubor (1)
63 Kč

Saint Michel křupavé maslové sušenky 125g - Palets au beurre French shortbreads

BBM23-LPI
Biscuits au gouda et ciboulette
55 Kč

Slané sušenky s goudou a pažitkou 75 g biscuits au gouda et ciboulette

3214011-AGI
Gavottes crépes dentelle
79 Kč

Sušené mini palačinky „ Crépes dentelle „ 125g Bretoňská specialita  

1875-FRA

Oslaďte si život jako Francouzi a ochutnejte francouzské sušenky z naší nabídky. Pečlivě vybrané sladkosti z různých koutů Francie dovezené až na váš stůl.

U nás nakoupíte i legendární růžové sušenky z Remeše.

Tato proslulá cukrovinka pochází z oblasti Champagne a má tradici delší než 300 let. Jako většina skvělých vynálezů lidstva vznikla vlastně mimochodem. Remešští pekaři je tehdy dávali péct do trouby mezi jednotlivými várkami chleba, kdy trouba ještě nevychladla. Odtud pochází i slovo “bis-cuit”, tedy v překladu dvakrát pečené. Francouzi si tyto jemné vanilkové sušenky často namáčejí ve víně nebo v šampaňském.