Klobásy

sausage banner 
Suchá klobása je deli maso složené z masa, hlavně vepřové maso, a smíšený tuk, nasekané a solené ve slaném nálevu.
Pak je maso vyraženo v přirozeném nebo syntetickém obalu, který mu umožní vyschnout po dobu nejméně 4 týdnů.
Klobása je skutečnou institucí v gastronomických potěšení a kulinářské hrdosti francouzských regionů nebo světa.
5 položek celkem

Cena

50119
150119

Značky

Položek k zobrazení: 5
Saucissons Sanglier
119 Kč

FRANCOUZSKÁ KLOBÁSA S KANČÍM

2097 -MAK4
FRANCOUZSKÁ KLOBÁSKA S FÍKY - 180g
119 Kč

FRANCOUZSKÁ KLOBÁSKA S FÍKY - 180g

2097 -MAK2
Saucissons noix
119 Kč

FRANCOUZSKÁ KLOBÁSKA S OŘECHY - 180g

2097 -MAK
Saucissons Nature
119 Kč

FRANCOUZSKÁ VEPŘOVÁ KLOBÁSKA - 180g

2097 -MAK3
Cornichons Gustadea 190gr
50 Kč

Nakládané okurky 190 gr - Cornichons au Vinaigre PŘÍSADY Okurky původem z Indie, zemědělského alkoholového octa, vody, soli, bylin (cibule, Koriandr, hořčice, estragon),...

377-SDP