Musíte změnit nastavení vašeho prohlížeče
Pokud používáte software na blokování reklam, může být nutné povolit JavaScript z této stránky.
Děkujeme.
Klobásy
Suchá klobása je deli maso složené z masa, hlavně vepřové maso, a smíšený tuk, nasekané a solené ve slaném nálevu.
Pak je maso vyraženo v přirozeném nebo syntetickém obalu, který mu umožní vyschnout po dobu nejméně 4 týdnů.
Klobása je skutečnou institucí v gastronomických potěšení a kulinářské hrdosti francouzských regionů nebo světa.
Nejprodávanější
FRANCOUZSKÁ KLOBÁSA S KANČÍM
2097 -MAK4
FRANCOUZSKÁ KLOBÁSKA S FÍKY - 180g
2097 -MAK2
FRANCOUZSKÁ KLOBÁSKA S OŘECHY - 180g
2097 -MAK
FRANCOUZSKÁ VEPŘOVÁ KLOBÁSKA - 180g
2097 -MAK3
Nakládané okurky 190 gr - Cornichons au Vinaigre
PŘÍSADY
Okurky původem z Indie, zemědělského alkoholového octa, vody, soli, bylin (cibule, Koriandr, hořčice, estragon),...
377-SDP