Chcete si v pohodlí domova užít chuť francouzských specialit bez složitého vaření? Ochutnejte naši nabídku hotových jídel dovezených přímo z Francie.

 

Ochutnejte naši nabídku hotových francouzských jídel a nechte se přenést do světa dokonale vyladěných chutí. Nemáte zrovna čas vařit, nebo si prostě chcete pochutnat bez práce? Hotová jídla většinou stačí jen ohřát a za pár minut můžete servírovat.

 

Užijte si plnou chuť tradičních francouzských receptů - od klasiky jako je kohout na víně až po šnečí maso nebo další lahůdky. Bez práce, bez zdlouhavé přípravy a stejně lahodně jako ve francouzské restauraci.

Nejprodávanější

Boeuf Normand aux carottes 750g
290 Kč

Ragú z hovězího masa s mrkví a švestkami – 2 porce  750 g Boeuf Normand aux carottes et pruneaux Tradiční recept z hovězího masa , čerstvé zeleniny (mrkev, šalotka) a smetany Isigny. Normandské hovězí maso je chované a poražené v Normandii z tradičních farem , vybíráno od chovatelů pro kvalitu hovězího masa a jeho chutě. Čerstvá zelenina pochází výhradně z Normandie během produkčního období, smetanu vyrábí mlékárna Isigny sur Mer. Označeno jako „Chutě Normandie“. Pro 2 osoby. Zahřívejte na nízké teplotě po dobu 8 minut nebo v mikrovlnné troubě po dobu 3 minut.

Skladem 
Detail
Paupiettes de porc et ses petits légumes 750g
320 Kč

Masový závitek » z vepřového masa a jemné zeleniny 2 porce - 750 g Paupiettes de porc et ses petits légumes Recept složený z vepřového a telecího masa s doprovodem zeleniny. Naše vepřové maso Chaiseronne bylo krmeno ječmenem bez GMO po více než 25 let a neobsahuje  antibiotika. Vyrábí se na 3 rodinných farmách v jižním département La Manche a je chováno na pilinách nebo venku. Je pečlivě zpracován v našich dílnách Brécey. Čerstvá zelenina pochází výhradně z Normandie během produkční sezóny. Označeno jako „Příchutě Normandie“. Pro 2 osoby. Zahřívejte na nízké teplotě po dobu 8 minut nebo v  mikrovlnné troubě po dobu 3 minut.

Skladem 
Detail
Navarin dagneau cuisiné au cidre 750g
Novinka
320 Kč

Jehněcí ragú s cibulí, mrkví a bramborami vařené s cidrem – 2 porce - 750 g Navarin d'agneau cuisiné au cidre Tato specialita je vyrobená z jehněčího masa, sušených fazolí, jablečného moštu, mrkve a vodnice. Čerstvá zelenina pochází výhradně z Normandie během produkčního období, suché fazole pocházejí z udržitelného zemědělství a pocházejí z département Eure et Loire , cider se vyrábí v Brécey. Označeno jako „Příchutě Normandie“. Pro 2 osoby. Zahřívejte na nízké teplotě po dobu 8 minut nebo v  mikrovlnné troubě po dobu 3 minut.

Skladem 
Detail
Blanquette de Veau à la crème dIsigny AOP 750g
320 Kč

Telecí dušené maso se smetanou Isigny – 2 porce  750 g Blanquette de Veau à la crème d'Isigny Naše dušené maso je vyrobeno z telecího masa, mrkve, žampionů, brambor a smetany z Isigny. Čerstvá zelenina pochází výhradně z Normandie během produkčního období (mrkev, houby, brambory), smetanu vyrábí mlékárna Isigny sur Mer. Označeno jako „Chutě z Normandie“. Pro 2 osoby. Zahřívejte na nízké teplotě po dobu 8 minut nebo v mikrovlnné troubě po dobu 3 minut.

Skladem 
Detail
Gardianne Taureau
315 Kč

Rágu s býčím masem plech 600g - 2 porce Gardianne de Taureau pot 600 g Gardianne de taureau je jihofrancouzskou specialitou oblíbenou zejména v Camargue, hlavním městě francouzských býků. Tento recept je vařený přímo v Provence výhradně ze zdejšího dobytka. V Camargue jsou býci chování volně, v polodivokých podmínkách pod dohledem gardianů, místních „kovbojů”, kteří zde vybírají zvířata pro vývoz na španělské býčí zápasy. Proto má maso zdejších býků jasně rozpoznatelné charakteristiky, ať už jde o silnou a bohatou chuť, pevnou strukturu a intenzivně červenou barvu, která místy přechází až do hnědé. Tato maso vyžaduje zvláštní péči a 100% kontrolu po celou dobu vaření, kterou jí v Les mijotés de Provence poskytují odborníci na místní tradiční recepty. V této předvařené směsi si vychutnáte nejen výtečné býčí maso, ale i lahodnou přesně vyváženou tmavou omáčku, která k býčímu ragú neodmyslitelně patří. Ve sklenici najdete 2 porce býčího ragú s omáčkou, které stačí ohřát v hrnci a nechat lehce projít varem. Podávejte s bramborovou kaší, rýží nebo širokými nudlemi.

Skladem 
Detail
Mijote Canard Sauce Foie Gras Morilles
195 Kč

Dušené kachní maso s omáčkou foie.gras a houbou smrž -350g Mijoté de canard sauce foie-gras et morilles

Skladem 
Detail
Canette Sauce Cremeuse Aux Cepes
Tip
195 Kč

Jemnost káčátek se smetanovou omáčkou z lesních hub. Pokyny pro přípravu: Zahřívá se na nízké teplotě nebo ve vodní lázni, mezi deseti až patnácti minutami. Neváhejte je doprovázet zelenými fazolemi nebo bramborami.

Skladem 
Detail
Cassoulet Castelnaudary Confit Canard Son Plat Terre
Tip
529 Kč

Momentálně nedostupné 
Ravioli Chevre Miel Bio
258 Kč

Gurmánské ravioli s kozím sýrem a medem- BIO sklo 700g 2 porce - Raviolis Bio au chévre et au miel Goat cheese and honey organic raviolis

Momentálně nedostupné 
Raviolis Poisson Langoustine Coulis Crustaces
189 Kč

Ravioli s tuňakovým masem s humrovou omačkou 400g - Raviolis de thon au coulis de langoustines

Momentálně nedostupné 
Tagliatelles Safran
195 Kč

tagliatelle se šafranem - 250g

Skladem 
Detail
tagliatelles au jus de truffe sachet 250 gr
183 Kč

Tagliatelle s lanýžovou šťávou 250g Uvařte 4 až 6 minut ve slané vroucí vodě. Slijte vodu a přidejte olivový olej nebo smetanu, promíchejte a ihned servírujte .      

Skladem 
Detail
raviolis provencale
138 Kč

Provencalské ravioli 440g - Raviolis a la Provencale

Skladem 
Detail
Graisse d´oie
144 Kč

Skladem 
Detail
kasulet kachní konfit
269 Kč

kasulet s konfitováním kachním masem 850 g Cassoulet au confit de canard

Skladem 
Detail
ConfitCanard4porce
645 Kč

Konfitované kachní stehýnka z jihozapadní Francie 4 porce 1,5 kg Cuisses de canard confites du Sud-Ouest 4 portions  

Skladem 
Detail
19 položek celkem