Foie-gras
Jemná ztučnělá játra z husy nebo kachny se podávají buď teplé, většinou opečené, nebo studené jako jednohubky či paštika.
Husí foie gras je jemné, proto je vhodné pro labužníky, kteří se umí ponořit do decentních tónů chutí.
Značky

Celá husí foie gras z Périgord staromodní recept 90g Foie-gras d'oie entier du Périgord recette à l'ancienne - 90g Jako každý výjimečný Grand Cru, vzácnost husí foie gras z...

Husi Foie-Gras z regionu Perigord- 200g Foie-gras d'oie du Périgord 200g .

Kachní foie gras z jihozápadu Francie z regionu Perigord, staromódní recept“ sklo 125g Foie-gras de canard a l'ancienne du Périgord . Veškerá tradice foie gras se nachází v...

Královské konfitovaní kachní rillety s kachním foie-gras (25%) 90 g Les rillettes royales de confit de canard au foie de canard (25% bloc de foie gras)

Langustova pena s foie gras a sul z Guérande 90g LANGOUSTINES au Foie Gras "Sel de Guérande" Slavnostní pokrmy po celý rok díky překvapivému spojení langoše a foie...