MOŘSKÉ DOBROTY

Atlantická rybí polévka 780 g – Soupe de poissons de l´Atlantique Ryby použité v této polévce pocházejí z rybářských přístavů La Turballe a Le Croisic na pobřeží Atlantiku v...

Cotriade, Bretoňská rybí polévka 780cl Cotriade soupe de poissons Bretonne Atelier Bernard MAROT nám nabízí tento Bretoňský recept na autentickou rybí polévku s malými kousky...

Filety z makrely na provensálský recept Escabèche - 169g Filets de maquereaux á l´escabéche Bohatý na Omega 3. Obsah omega 3 (DHA + EPA) na 100 g produktu: 2,0 g. Oblast...

Hrubá mořská sůl z Guérande, Atlantický oceán - 800g Gros sel de mer de Guérande

Humrová terina s citronovou kůrou a koriandrem 90g - Terrine de homard au zeste de citron et coriandre Příjemný a svěží recept. Občerstvení, které důsledně mísí humra...

Humrová terina s Foie Gras 90g HOMARD Foie Gras Užijte si překvapivou kombinaci rafinovaných produktů: humr a Foie Gras obohacené o náznak soli Guérande.

Humrová terina se solí z Guérande 100g Terrine HOMARD à la Fleur de Sel de Guérande Tento recept vám představí humra originálním a překvapivým způsobem. Díky své...

Jeseterová delikatesa s Chorizo - 90 g L'En-cas d'Esturgeon au Chorizo

Jeseterova sametová polévka 780cl VELOUTE d'ESTURGEON ( élevé en Aquitaine) V této jeseterové polévce nabízí Atelier Bernard MAROT jesetery vyrůstající v Akvitánii. Tento...

Jeseterové rilety s kaviárem 90 g - Rillettes d'esturgeon et caviar Rillety jsou jedinečnou francouzskou specialitou vyrobenou podle unikátní receptury a jsou dochuceny...

Kachní delikatesa s rakovými ocasy marinovaná v Armagnacu - 90 g L’En-cas de canard aux queues d’écrevisses marinées à l’Armagnac

Krab Tourteau s citrusem a sůl z Guérande 100g CRABE TOURTEAU aux Agrumes & Sel de Guérande Vychutnejte si tento lahodný recept připravený z krabího masa...

Krabová polévka 780cl SOUPE aux ARAIGNEES DE MER Najděte si tuto lahodnou polévku připravenou z krabů pavouka, malé zeleniny a nádechu krému fraîche. Chuť a velkorysost této...

Královská langustová polévka s kořením 780cl SUPREME de LANGOUSTINES aux EPICES Atelier Bernard MAROT v této polévce na bázi měkkýšů čerpá veškerou podstatu langusty. Z toho...

Langustová pěna s Foie Gras a sůl z Guérande 90g LANGOUSTINES au Foie Gras "Sel de Guérande" Slavnostní jídla po celý rok díky této překvapivé dvojici langusty a foie gras...

Lososový duet s krémem fraiche, limetky a sůl z Guérande 90g Duo SAUMONS Crème & Citron Vert "Sel de Guérande" Objevte toto jemné duo lososa a uzeného lososa doprovázeného...

Mořské pesto, speciál pro ryby a mořské plody 190g PESTO Marin "spécial Poissons & Fruits de Mer" "Mořský salát", dulse a nori jsou mořské řasy obsažené v tomto receptu....

Mořské plody s kari 100g FRUITS DE MER au Curry Tento inovativní recept nabízí slávky vařené s čerstvou smetanou a bylinkami pro jedinečnou chuť. Kari nenápadně zdůrazňuje...

Mušle svatý Jakub s pórkem fondue. 100g SAINT JACQUES à la Fondue de Poireau Objevte tento chutný recept bohatý na mušle svatý Jakub, doprovázený krémem fraîche, pórkem fondue...
Ochutnejte francouzské speciality z mořských ryb, humrů nebo krabů.
Středomořská kuchyně a ryby k sobě neodmyslitelně patří! A nejen ryby, ale i další mořské plody jako humří a krabí maso nebo vyhlášené sardinky. Ochutnejte francouzské mořské delikatesy, ať už jde o tradiční polévku s celou rybou - bouillabasse (bujabéza), humří terinu nebo rillettes z lososa.