Lanýže vyhledávali a s chutí jedli už staří Římané, kteří je nejčastěji pekli na červeném víně. Nejrozšířenější druh, černý lanýž, se používá k dochucení těstovin, rizota, omelety nebo foie gras.
Artyčoková pomazánka s letním lanýžem - 100 g
Tartinable d'artichaut à la truffe d'été
Vychutnejte si tento originální recept z artyčoku smíchaný s jemností letního lanýže v...
Cibulový kompot se zimním lanýžem (1%) - 90 g
Confit d'oignons à la truffe
Zde je perfektní doprovod k vaší husí nebo kachní foie gras: Tenké plátky karamelizované cibule s...
Grilovaná cuketa lanýžová chuť
Courgettes grillées saveur truffes
Bohatý a lahodný recept, vyrobený z grilované cukety a dát do řepkového oleje. Intenzivní a typicky letní...
Malé klobása Toulouse s lanýži Périgord (2%) 200g
Petit Boudins de Toulouse avec Truffes du Périgord
Lahodné malé kandované klobásy, které difundují do vašeho patra všechny...
Luxusní olivový olej extra panenský s lanýžy
Huile d'olive 97,5%, truffe noire 1,5% ( Tuber melanosporum), arôme 1%.
Pro většinu gurmánů bude tento přípravek založený na...
Venkovská vepřová terina s lanýžovou šťávou z Perigordu 180g
Terrine campagnarde au jus de truffes du Perigord
Zde je venkovská terina, která vás nenechá lhostejnými. Protože...