LANÝŽE A KAVIÁR
Lanýže vyhledávali a s chutí jedli už staří Římané, kteří je nejčastěji pekli na červeném víně.
Nejrozšířenější druh, černý lanýž, se používá k dochucení těstovin, rizota, omelety nebo foie gras.
8 položek celkem
Značky
Položek k zobrazení: 8
![Poisson 100 g St Jacques saveur truffe ABM](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.francouzske-speciality.cz/user/shop/detail/3910_poisson-100-g-st-jacques-saveur-truffe-abm.jpg?63b68ffc
)
Premium produkt
160 Kč
Terina svatého Jakuba s letními lanýži 100g Terrine de coquille Saint Jacques á la truffe d'été.
![Terrine campagnard jus de Truffe](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.francouzske-speciality.cz/user/shop/detail/3866_terrine-campagnard-jus-de-truffe.jpg?63b68ffc
)
Premium produkt
190 Kč
Venkovská vepřová terina s lanýžovou šťávou z Perigordu 180g Terrine campagnarde au jus de truffes du Perigord Zde je venkovská terina, která vás nenechá lhostejnými. Protože...