Rágu s býčím masem plech 600g - 2 porce Gardianne de Taureau pot 600 g Gardianne de taureau je jihofrancouzskou specialitou oblíbenou zejména v Camargue, hlavním městě francouzských býků. Tento recept je vařený přímo v Provence výhradně ze zdejšího dobytka.   V Camargue jsou býci chování volně, v polodivokých podmínkách pod dohledem gardianů, místních „kovbojů”, kteří zde vybírají zvířata pro vývoz na španělské býčí zápasy. Proto má maso zdejších býků jasně rozpoznatelné charakteristiky, ať už jde o silnou a bohatou chuť, pevnou strukturu a intenzivně červenou barvu, která místy přechází až do hnědé.   Tato maso vyžaduje zvláštní péči a 100% kontrolu po celou dobu vaření, kterou jí v Les mijotés de Provence poskytují odborníci na místní tradiční recepty.   V této předvařené směsi si vychutnáte nejen výtečné býčí maso, ale i lahodnou přesně vyváženou tmavou omáčku, která k býčímu ragú neodmyslitelně patří.   Ve sklenici najdete 2 porce býčího ragú s omáčkou, které stačí ohřát v hrnci a nechat lehce projít varem. Podávejte s bramborovou kaší, rýží nebo širokými nudlemi.
315 Kč
 
Skladem
195 Kč
 
Detail
Skladem
Tip
529 Kč
 
Momentálně nedostupné
195 Kč
 
Detail
Skladem
183 Kč
 
Detail
Skladem
138 Kč
 
Detail
Skladem
144 Kč
 
Detail
Skladem
18 položek celkem