Sauce
Sauces are culinary preparations that have been used since antiquity to enhance the taste of meats,
fish and vegetables. A real passion for this flavor enhancer that makes the culinary pride of some regions
Brands
![Burgundska omačka](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.francouzske-speciality.cz/user/shop/detail/4093_burgundska-omacka.jpg?63b68ffc
)
Burgundská omáčka 90g - Sauce Bourguignone Burgundská omáčka je vínová omáčka pocházející z Burgundska, která doprovází červené, bílé pečené maso nebo říční ryby. Vyrábí se...
![aioli omačka](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.francouzske-speciality.cz/user/shop/detail/4096_aioli-omacka.jpg?63b68ffc
)
Aioli sauce 90g Sauce Aioli Aioli comes from Provencal ai, “garlic” , “oil”, and is originally a sauce of garlic emulsion and “olive oil. Decorated aioli is mostly served...
![tatarska](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.francouzske-speciality.cz/user/shop/detail/4090-1_tatarska.jpg?63b68ffc
)
Tatarská omáčka 90g - Sauce tartare Tatarská omáčka: každý z nás zná tatarskou omáčku ale francouzská verze je koncentrovanější a více okořeněná.