Crozes Hermitage, Alain Corcia
Kód: 5195Detailní popis produktu
Tradiční práce na poli včetně tradičních
mříže na kůlech a terasy jako za starých časů.
Terasy se stavěly ručně s kamennými zídkami.
Crozes Hermitage se pěstuje na kamenitých, filtrujících půdách na jihu země.
vinice a na žulových půdách na severu.
Tato vinice obklopuje svahy Hermitage.
V době sklizně těžké třídění.
Plně odlisťovaná úroda 100 %. Alkoholové kvašení
v nerezovém tanku pro část cuvee a tepelně regulované.
betonové nádrži při teplotě 28 °C.
12 až 15denní vinobraní s jemnou extrakcí tříslovin sešlapáváním a rackováním.
Malolaktická fermentace je zrání v tancích pro zachování svěžesti a ovoce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.