Paštika ze žabích stehýnek a uzená slanina 200g - Paté de cuisses de grenouilles et lard fumé

Kód: 2601
290 Kč
Skladem

Ideální vstupenka do světa vysoké francouzské gastronomie. Žabí stehýnka jsou vyhlášenou francouzskou delikatesou, kterou v tomto receptu doprovází jemná chuť uzené slaninky. Celá směs je dochucená francouzským vínem, česnekem a bílým pepřem.

 

Žabí stehýnka jsou velmi chutná, a zároveň bohatá na živiny a další důležité látky. Obsahují bílkoviny, omega-3 mastné kyseliny, draslík a vitamín A. V této paštice si je vychutnají nejen ti, kteří tuto delikatesu už dříve okusili, ale i milovníci francouzské kuchyně, pro které to bude jejich „poprvé”.

 

Způsob vaření žabího masa prošel ve Francii během staletí mnoha změnami. Dnes je nejčastější a nejoblíbenější receptura příprava stehýnek vařených s máslem, česnekem a petrželkou, která, stejně jako tento recept, zachovává maximum z autentické chuti tohoto delikátního masa.

 

Chuť této paštiky nejlépe vynikne na opečeném toastu nebo na plátku křupavé bagetky. Skvěle si ji užijete jako předkrm ideálně v páru s bílým vínem.

 

Obsah žabích stehýnek 30 %.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení

Žába (Evropa, 30%), uzená slanina (Francie, 10%), Vepřové maso (Francie), bílé víno (siřičitany), vejce, šalotka, bramborový škrob, mléčná bílkovina, sůl, želatina, bílý pepř.

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g

Energie 160 / 669,89 kcal / kJ
Tuk 10 g
Nasycené mastné kyseliny 3,6 g
Sacharidy 1,6 g
Cukry 0,5 g
Protein 15 g
Sůl 1,3 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: