Kvalitní francouzské octy a balsamica povýší vaše vaření na novou úroveň. Vařte podle tradičních francouzských a středomořských receptů bez kompromisů.

 

Kvalitní ocet nekřiví strávníkům ústa, ale je příjemně nakyslý a přirozeně rozvíjí chutě zbylých ingrediencí. Právě takové jsou francouzské octy, ať už jde o delikátní balsamico, nebo ovocné octy. Ve francouzských receptech se ocet nejčastěji používá při nakládání zeleniny nebo hub, případně se s ním dochucují saláty a čerstvá zelenina.

 

Balsamico neboli také balzámový ocet sice pochází původně z Itálie, ale pro svou jedinečnou chuť si ve francouzské kuchyni brzy našel své nezastupitelné místo. Svoji jedinečnou chuť získává tradičně vyráběné balsamico dlouhým zráním. Mladý vinný ocet dozrává v morušových sudech po dlouhé roky, a tím získává, podobně třeba jako sherry, svou plnou a mnohavrstevnatou chuť, pro kterou je tolik oblíbený nejen mezi francouzskými kuchaři a labužníky.

Nejprodávanější

Ocet Cider
72 Kč

Ocet z cidru 25 cl - Vinaigre de cidre

Skladem 
Detail
Ocet z červeného vína - Vinaigre de Vin Rouge - 25cl
79 Kč

Luxusní ocet z červeného vína - Made in France!

Skladem 
Detail
Creme Vinaigre Balsamique Truffe Casanova
129 Kč

Krém z balsamicového octa s lanýži - 210g Cream of balsamic vinegar with truffles Créme de vinaigre balsamique aux truffes

Skladem 
Detail
balza ocet
149 Kč

Bazalmikový ocet 25 z Modéna cl - Vinaigre balsamique de Modéne

Skladem 
Detail
ocetzcidrumalinovou
196 Kč

Ocet z jablečného vína s malinovou buničinou 25cl vinaigre de cidre a la pulpe de framboise 25 cl

Skladem 
Detail
6 položek celkem