Novinka

Jehněcí ragú s cibulí, mrkví a bramborami vařené s cidrem – 2 porce

853375-LACH
  • 1 z 2

Jehněcí ragú s cibulí, mrkví a bramborami vařené s cidrem – 2 porce - 750 g

Navarin d'agneau cuisiné au cidre

Tato specialita je vyrobená z jehněčího masa, sušených fazolí, jablečného moštu, mrkve a vodnice. Čerstvá zelenina pochází výhradně z Normandie během produkčního období, suché fazole pocházejí z udržitelného zemědělství a pocházejí z département Eure et Loire , cider se vyrábí v Brécey.

Označeno jako „Příchutě Normandie“. Pro 2 osoby. Zahřívejte na nízké teplotě po dobu 8 minut nebo v  mikrovlnné troubě po dobu 3 minut.


  • Skladem
320 Kč
Kategorie: Hotové speciality
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.