Rágu s býčím masem sklo 600g - 2 porce - gardianne de taureau

Rágu s býčím masem plech 600g - 2 porce

Gardianne de Taureau pot 600 g

Gardianne de taureau je jihofrancouzskou specialitou oblíbenou zejména v Camargue, hlavním městě francouzských býků. Tento recept je vařený přímo v Provence výhradně ze zdejšího dobytka.

 

V Camargue jsou býci chování volně, v polodivokých podmínkách pod dohledem gardianů, místních „kovbojů”, kteří zde vybírají zvířata pro vývoz na španělské býčí zápasy. Proto má maso zdejších býků jasně rozpoznatelné charakteristiky, ať už jde o silnou a bohatou chuť, pevnou strukturu a intenzivně červenou barvu, která místy přechází až do hnědé.

 

Tato maso vyžaduje zvláštní péči a 100% kontrolu po celou dobu vaření, kterou jí v Les mijotés de Provence poskytují odborníci na místní tradiční recepty.

 

V této předvařené směsi si vychutnáte nejen výtečné býčí maso, ale i lahodnou přesně vyváženou tmavou omáčku, která k býčímu ragú neodmyslitelně patří.

 

Ve sklenici najdete 2 porce býčího ragú s omáčkou, které stačí ohřát v hrnci a nechat lehce projít varem. Podávejte s bramborovou kaší, rýží nebo širokými nudlemi.

315 Kč 525 Kč / 1 kg
Skladem

Popis produktu není dostupný

Kód Kód: 28547-BMG
Kategorie: Hotová jídla

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: